Tesla gratis super charger km & kortingen

Geschreven door Matthias.
Tesla gratis super charger km
Bij Tesla vind je elektrische wagens terug waarbij het rijcomfort centraal staat. Daarnaast heb je er ook een auto met charisma bij waarmee je respect afdwingt. Ontdek de modellen achter de groene knop!

Nu bij Tesla: gratis super charger km

Ben je aan het uitkijken naar een nieuwe auto? Op zoek naar een auto die een bepaalde status, karakter en charisma uitstraalt en daarbovenop nog eens duurzaam is? Dan is een Tesla wat je nodig hebt! Zo krijg je bijvoorbeeld verschillende voordelen bij een aankoop van een Tesla! Gratis super charger km is bijvoorbeeld wat je er zomaar bij krijgt dankzij deze referral. Zo kun je onder andere gratis 7 500km opladen bij een laadpaal naar keuze. Ontdek de voordelen achter de groene knop!

Elektrisch opladen was nog nooit zo simpel én transparant

Wat maakt een Tesla zo aantrekkelijk? Tesla zorgt ervoor dat het opladen van de auto eenvoudig en zonder veel ingewikkelde handelingen kan verlopen. Het enigste wat je hoeft te doen is de stekker inpluggen en het opladen kan beginnen. Bij Tesla draait het niet om winst maken op het tanken, daarom biedt het elektriciteit aan tegen de scherpst mogelijke prijs aan. Het eerlijkste is om de prijs te berekenen per kilowattuur. In bepaalde gebieden waar dit dan weer niet mogelijk is, worden servicekosten per minuut aangerekend. Bij die methode wordt dan weer gewerkt met 2 zone’s. Wordt er een auto opgeladen aan 60kW of minder, dan bevindt de auto zich in zone 1. Als een auto oplaadt aan meer dan 60kW, dan bevindt het zich in zone 2, waardoor je er meer voor betaalt.

Dankzij de ingebouwde kaart kun je in één oogopslag zien waar er in de buurt oplaadpunten zijn van jouw Tesla. Gratis super charger km kun je dus gemakkelijk in jouw buurt opgebruiken. Heb je een trip gepland? Geen probleem! Dankzij de Trip Planner die in jouw Tesla aanwezig is, wordt de route berekend en wordt er rekening gehouden met stops om jouw auto te kunnen opladen op regelmatige basis.

De voordelen nog even op een rijtje:

  • Gratis oplaadtegoed voor 7 500km
  • Transparante & simpele oplaadbeurten
  • Scherpe prijzen
  • Ingebouwde Trip Planner zorgt voor een route langs oplaadpunten

Interesse gewekt?

Is de volgende auto die je koopt een Tesla? Gratis super charger km en de andere voordelen spreken jou wel aan? Tesla biedt auto’s in verschillende afwerkingsstijlen aan. Aarzel niet en ontdek op de site welk model het best bij jou past!