Thea Jewelry voucher & kortingen

Geschreven door Axelle.
Thea Jewelry voucher
Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Voor een geliefde of gewoon voor jezelf? Geniet dan nu van de Thea Jewelry promotie achter de groene knop en bestel je unieke gepersonaliseerde juweel!

Thea Jewelry aanbiedingen

Jouw naam, naam van een geliefde of een speciale datum omtoveren in een mooi juweel? Dat kan! Bij Thea Jewelry kan je gepersonaliseerde ringen, kettingen en armbanden bestellen. En wat nog beter is, hier bij Promo-Code kan je steeds leuke aanbiedingen en een Thea Jewelry voucher verkrijgen. Neem dus snel een kijkje achter de groene knop en leg je herinnering vast in een mooi juweel!

Hoe moet je de Thea Jewelry kortingscode gebruiken?

  • Ga naar de webshop via de groene knop
  • Selecteer je gewenste model en personaliseer je juweel.
  • Ga naar je shopping cart
  • Vul in het veld 'vouchers' de code in
  • Vergeet de code niet te valideren

voucher thea jewelry

Jouw gepersonaliseerde juweel

De start van Thea Jewelry begint in 2011. Het dochtertje van onderneemster Emilie Duchêne, Thea wordt geboren. Ze besloot een uniek juweel voor haar kleine meid te ontwerpen. Sindsdien deelt ze haar brand met de hele wereld, handgemaakte juwelen in Emilie's handschrift. Je ontvangt dus een uniek stuk dat niemand anders heeft. Je kan de juwelen in verschillende afwerkingen vinden. Rosé-goud, geelgoud of witgoud, met diamantjes of zonder. De afwerkingen zijn eindeloos. Ontdek snel alle juwelen en geniet van een Thea Jewelry voucher of aanbieding.

Nog meer voordelen van Thea Jewelry:

  • 6 maand garantie
  • Herstellingen mogelijk
  • Handgemaakt
Welke beoordeling geef je Thea Jewelry?
4 ster(ren) gebaseerd op 1 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Thea Jewelry gemakkelijk op volgende manier:

THEA JEWELRY
Attn: Emilie Duchêne
Drève de Lorraine, 43
1180 Brussels
Belgium

Bestellingen geplaatst bij Thea Jewelry worden geleverd door:

Op de webshop van Thea Jewelry kan je betalen met:

Aanbiedingen bij Promo-Code

Jouw moment kunnen vastleggen in een mooi juweel door de Thea Jewelry voucher? Kom dan zeker regelmatig eens langs, volg ons op Facebook en schrijf je in op onze nieuwsbrief voor nog meer Thea Jewelry aanbiedingen of promoties van al jouw favoriete merken.