Ticketbar kortingscode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Ticketbar kortingscode
Koop voortaan je tickets voor bezienswaardigheden, excursies en musea online bij Ticketbar. Parijs, Venetië, New York, Dubai, Lissabon, Praag, Rio, Rome, Dublin, Edinburgh, ... Je vindt alle aanbiedingen terug achter de groene knop!

Korting bij Ticketbar

Ticketbar biedt iedereen verschillende kortingen aan op musea, bezienswaardigheden en excursies in bekende steden. Op die manier kan je goedkoper bekende bezienswaardigheden bezoeken en kan je online tickets kopen om de lange wachtrijen over te slaan. Af en toe hebben wij een unieke Ticketbar kortingscode waardoor je geniet van een extra korting op deze online boekingen. Indien wij zo een hebben, dan voegen we ze meteen toe aan deze pagina zodat jij er meteen kan van genieten.

Wat moet je doen om van deze code te genieten?

  • Ga naar de online shop van Ticketbar door te klikken op onze groene knop
  • Kies de excursies, musea en andere bezienswaardigheden uit in de stad van jouw voorkeur
  • Voeg die optie toe aan je winkelmandje
  • Hierna kan je de Ticketbar kortingscode invoeren en valideren

ticketbar kortingscode

Ticketbar: goedkoper bezienswaardigheden bezoeken

Wie wil het niet: goedkoper bezienswaardigheden en musea bezoeken en goedkoper op excursie gaan? Dankzij Ticketbar kan dat nu! Het enige dat je moet doen, is online jouw tickets bestellen. Je kan er tickets bestellen voor allerlei bezienswaardigheden: het Guggenheim of het Empire State Building in New York, de Eiffeltoren in Parijs, de Sagrada Familia in Barcelona, het Colloseum in Rome, een Sightseeing Cruise in Venetië,... Jeep tours, helicopter tours, bike tours, walking tours kan je ook online boeken bij Ticketbar.

Andere voordelen:

  • Vermijd lange wachtrijen
  • veel kortingen
  • veilig online betalen
Welke beoordeling geef je Ticketbar?
4 ster(ren) gebaseerd op 2 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Ticketbar gemakkelijk op volgende manier:

Tel: 0031877840938
E-mail: customerservice@ticketbar.nl

Op de webshop van Ticketbar kan je betalen met:

Meer kortingen en promoties

Wil je blijven genieten van deze Ticketbar kortingscode? Zou je graag ook kortingen van andere shops ontvangen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Promo-Code en volg ons via Facebook om zo op de hoogte te blijven.