Tinker Travel kortingscode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Tinker Travel kortingscode
Ga goedkoop naar de luchthaven dankzij Tinker Travel en geniet zo van voordelige tarieven! Klik op de groene knop voor de beste tarieven!

Korting bij Tinker Travel

Ga zonder zorgen naar de luchthaven en laat je voeren met de taxidienst van Tinker Travel. Boek slim uw rit en betaal zo minder. Bij TinkerTravel ben je zeker niet duurder af dan met het openbaar vervoer. Je kan genieten van een taxirit die u thuis ophaalt en aan de luchthaven afzet. Bij Tinker Travel kan je regelmatig genieten van promoties, maar af en toe ontvangen wij een Tinker Travel kortingscode waarmee je kan genieten van interessante promoties. Indien wij zo’n kortingscode ontvangen, dan voegen we ze meteen toe aan deze pagina.

Wat moet je doen om van deze Tinker Travel kortingscode te genieten?

  • Ga naar de website via onze groene knop
  • Kies er de gewenste datum en boek je luchthaventaxi online
  • Vul je gegevens in
  • Hierna kan je de Tinker Travel code invoeren en valideren

tinker travel kortingscode

Tinker Travel: slim luchthavenvervoer boeken

Vliegreis geboekt? Dan moet je natuurlijk ook op de luchthaven geraken. Via Tinker Travel gaat dat nu eenvoudig. Zij werken met chauffeurs en kleinschalige taxibedrijven (met certificaat) waardoor je geniet van de voordelen van een taxirit. Als je het niet erg vindt om de taxi te delen met anderen, dan geniet je van nog meer voordelige tarieven. Aan de luchthaven wachten de Tinkerbelles iedereen op, deze hostessen houden bij wanneer iedereen aankomt en weten exact waar de taxi's klaarstaan om je naar het hotel of naar je thuis te brengen. Tinker is geen taxidienst, maar een reisnetwerk dat een beroep doet op het bestaande taxinetwerk. Daardoor kan iedereen er genieten van voordelige ritprijzen.

Andere voordelen van TinkerTravel:

  • Grootte van de taxi is afhankelijk van de bagage
  • Beschikbaar op meer dan 400 luchthavens
  • Voordelige tarieven
Welke beoordeling geef je Tinker Travel?
4 ster(ren) gebaseerd op 2 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Tinker Travel gemakkelijk op volgende manier:

customerservice-be@tinker.travel
+32 (0) 2 808 69 89

Op de webshop van Tinker Travel kan je betalen met:

Meer promoties en kortingen

Wil je blijven genieten van deze TinkerTravel kortingscode? Zou je graag ook op de hoogte blijven van de laatste nieuwe kortingen en promoties? Volg ons dan via Facebook en schrijf je in op onze nieuwsbrief.