black friday 2017
besparen

Zo haal je het meeste uit Black Friday

Het is bijna zover: Black Friday. De dag waarop elke handelaar kortingen geeft om u tegen te zeggen. Het is tijd om je slag te slaan: zowel online als in de fysieke winkels. Hoewel het traditioneel enkel op vrijdag gebeurde, spreken we sinds kort over Black Friday week: een hele week met superkortingen. De ene winkel doet het al wat meer dan de andere. Daarom lijsten we hieronder enkele toppers op!

Multimedia-deals

Ben je fan van alles met een scherm, maar gaat je portefeuille niet altijd akkoord? TV’s, smartphones, laptops, tablets, smartwatches en andere shiny toestellen kunnen al eens duur uitvallen. Zeker wanneer je geen rommel in huis wilt halen. Sla dan nu je slag!

Black Friday: sportartikelen

Je kunt natuurlijk niet continu aan je scherm gekluisterd zitten. Zo nu en dan eens aan je conditie werken: de ideale hobby. Een vers paar sportschoenen, een gloednieuwe trainingsoutfit of – waarom ook niet – nieuwe kledij voor op je fiets.

Black Friday solden

Stijlvolle kledij aan een aantrekkelijke prijs

De kleren maken de man. Of de vrouw. Je hoeft gelukkig geen dure designerkledij te dragen. Maar een beetje stijl mag wel, hé? Een trendy sweater, een chique polo of een classy paar sneakers? Black Friday is het ideale restylingmoment!

Boeken, cd’s en dvd’s

Houden de donkere avonden jou ook steeds vaker binnenshuis? Een warm koffietje, een dekentje en … boek? Black Friday is de tijd van het jaar om je boekenvoorraad weer aan te vullen. Geen fan van het geletterde verhaal? Dan kun je zeker en vast een nieuwe film, serie of cd opzetten. Gezelligheid troef!

Een gezellig interieur

Een gezellig interieur kun je maken. Met een paar warme dekentjes, comfortabele kussentjes en allerlei versieringen zijn ideaal om de warme atmosfeer helemaal op te krikken. Trouwens … Kerstmis komt eraan! Black Friday is hét moment om al wat goedkoper kerstversiering aan te kopen.

Maak dankzij onze tips dit jaar van Black Friday een positieve ervaring en ontdek extra lage prijzen en unieke promoties! Wij zetten alvast op onze homepage een lijstje van de webshops waar je dit jaar speciale acties of kortingscodes terugvindt! Ready? Set! Shop!

Previous Post Next Post

You Might Also Like