budgettips-voor-citytrips
besparen

Budgettips voor citytrips

De lente komt stilaan in zicht en velen dromen dan ook van een korte vakantie. En aangezien de lente een van de beste seizoenen is om een citytrip te plannen, trek je er maar beter eens op uit! Veel steden zijn op hun mooist en als je wat zuidelijker gaat, heb je veel kans op warm en zonnig weer. Maar zo’n tripje kan al snel een grote hap uit je budget nemen. Daarom zetten we enkele budgettips voor citytrips voor je op een rijtje.

Wandelen

De meeste grote steden hebben een uitgebreid metro-en busnetwerk. Handig als je de hele stad wil zien op een korte tijd, maar al dat openbare vervoer doet de rekening snel oplopen. Verken jouw bestemming te voet en je zal niet alleen minder geld uitgeven, maar je zal ook veel meer te zien krijgen van de stad.

wandelen citytrip

Picknick in het park

In de meeste grootsteden vind je grote en mooie parken. Vermijd toeristische restaurants met goedkope dagschotels en geniet van gezellige picknick in een plaatselijk park. Bespaar zo op je budget en snuif tussen de locals ook nog eens de beste sfeer op!

picknick

Vroeg boeken

Hoe vroeger je je trip plant, hoe beter de prijzen: dat kon je al eerder lezen in onze blog over vroeg boeken versus last minute. Niet alleen heb je dan de meeste keuze uit de vluchten, maar je kan dan ook genieten van de vroegboekkortingen van hotels.  Ben je toch eerder een last minute beslisser wat citytrips betreft? Bij Touroperator Neckermann vind je ook goede last minute aanbiedingen terug.

budgettips citytrips vluchten

Prijzen vergelijken

Heb je beslist om jouw citytrip met het vliegtuig te maken? Dan zijn deze budgettips voor citytrips goud waard. Vooraleer je beslist om je tickets te bestellen, ga online op zoek naar de beste prijzen. Neem een kijkje op vliegtickets.be waar je de goedkoopste vluchten naar jouw favoriete bestemming kan terugvinden.

besparen op reizen

Online boeken

Last but not least, boek je vakantie gewoon online om te genieten van veel promoties en aanbiedingen. Heel wat touroperators, online reiswebsites en zelfs hotelgroepen geven regelmatig een kortingscode vrij waarmee je een extra korting krijgt op je boeking. Neem voor je boekt een kijkje op Promo-Code.be waar je steeds de meest recente kortingscodes terugvindt.

vliegticket boeken

Een citytrip is de ideale manier om er even tussenuit te trekken. Plan een tripje met je partner, je zus of broer, je beste vriendin(nen) en ga er even tussenuit. Met deze budgettips voor citytrips kan je er misschien meer dan eentje plannen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like