iphone xs kopen
besparen

De nieuwe iPhone: wat je moet weten voor je hem koopt

Na lang wachten is het zover: Apple kondigde vorige week de nieuwste iPhones aan. Jawel: meervoud. De Amerikaanse reus komt dit keer naar voren met de iPhone Xr, Xs en Xs Max. Drie gloednieuwe toestellen zijn updates van de iPhone X van vorig jaar. Wat zijn nu precies die nieuwigheden van de nieuwe iPhone?

iPhone Xs

Op het eerste gezicht ziet de nieuwe iPhone Xs er voor een groot stuk uit zoals de iPhone X van vorig jaar. Het mooie scherm blijft een ruime 5,8″ groot. Wie het toch groter wil, komt zeker aan zijn trekken met Apples grootste smartphone ooit: de iPhone Xs Max heeft een gigantisch 6,5″-scherm. Een reusachtig beschermhoesje mag dus zeker niet ontbreken.

Maar niet alleen de grootte is vernieuwend: het prachtige super-retinascherm betovert je van bij het begin dankzij de accurate kleuren en zeer diepe zwart.

Grote en kleine broer verschijnen in drie kleuren: zilver, space gray en goud. De laatste kleur is dit keer iets koeler dan bij de vorige modellen. Het gebruikte materiaal is het onmiskenbare roestvrij staal, dit keer nog lichter en fijner.

Het stokpaardje van het nieuwe toestel is ongetwijfeld de verbeterde chip. De smartphone werkt daardoor veel efficiënter, zowel qua tijd als energieverbruik. De verbeterde Face ID maakt het bovendien veel makkelijker én veiliger om je iPhone te ontgrendelen, om in te loggen op bepaalde apps en om mobiel te betalen.

De nieuwe iPhone is vlotter en energiezuiniger. Maar ook sneller opgeladen. En dat alles volledig draadloos!

iphone xs kopen

iPhone Xr

Het grootste verschil met de Xs is dat de Iphone Xr een andere body heeft. Het vernuftige aluminium is beschikbaar in verschillende kleuren: wit, zwart, koraal, blauw en geel. Het scherm is een aangename 6,1″.

De Xr is een iets goedkoper model, waarmee ook een aantal toegevingen zijn gedaan. Toch verbreekt dit model records en heb je een groter scherm voor een lagere prijs.

Het nieuwe besturingssysteem laat je trouwens toe om twee simkaarten te gebruiken. Daarnaast neem je video’s op in 4K,  en heb je een voorcamera van maar liefst 7 megapixels. Daarnaast heb je, in tegenstelling tot de voorganger, drie opties wat betreft de opslag: 64, 128 en 256 gigabytes. Deze nieuwe iPhone kun je eind oktober verkrijgen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like