Zalando retour
besparen

Zalando retourneren: wat moet je weten

 

 
Zalando is een online webshop met tal van artikelen. Je vindt er een heleboel kledingcollecties, toffe schoenen, leuke accessoires en dat van verschillende merken en in diverse prijscategorieën. Online producten bestellen kan soms wel een risico inhouden. Je bent niet er zeker van of die schoenen wel zullen passen of die blouse je mooi zal staan,… Op dit probleem is een goeie oplossing bedacht door Zalando. Retourneren is een fluitje van een cent en kost je heel weinig moeite. Hoe het in zijn werk gaat, leggen we je hieronder uit! Op je computer

Als je bij Zalando artikelen bestelt, wordt er gevraagd om je in te loggen met je account of er eentje aan te maken. Via deze account kan je achteraf gemakkelijk je bestellingen bekijken en opvolgen. Wil je een artikel van je bestelling graag terugzenden, klik dan eerst op ‘Mijn Zalando’. Daar vind je de mogelijkheid om te klikken op ‘Artikelen retourneren’ op de linkerkant. Hier vind je een lijst met al je bestellingen en klik je de juiste bestelling en artikel(s) aan.

Zalando retour.doos

De doos

Je ontving je pakketje in een doos van Zalando. Hierin een etiket die dient om je bestelling te retourneren. Zalando geeft je 100 dagen de tijd om dit te doen, je moet dus geen overhaaste beslissingen nemen. Kies je ervoor om een of meerdere artikelen niet te houden, dan stop je bestelling die je wil terugsturen gewoon terug in de doos en plak het etiket om te retourneren over het originele etiket.

Terugsturen

De doos met je retour kan je simpelweg afgeven in het dichtstbijzijnde postkantoor of postpunt. De verzendingskosten, die betaalt Zalando voor jou. Je hoeft alleen nog een bewijs van afgifte te vragen en klaar is Kees. Eenmaal Zalando jouw pakketje ontvangen heeft, dan krijg je een bevestiging in je mailbox. Binnen de twee weken zou alles in orde moeten zijn.

Kortingscode

Je ziet hoe eenvoudig het in zijn werk gaat, retourneren. Zalando is een shop waar je dus heel wat artikelen kan bestellen, die thuis proberen en als je het niet goed vindt, gewoon terugsturen. Gebruik daarbovenop nog eens een kortingscode, dan kan het helemaal niet meer stuk. Zo kan je heel veel bestellen aan de voordeligste prijzen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like