tips cadeau voor hem
Cadeaus

Een origineel cadeau voor hem: enkele tips en tricks

Staat de verjaardag van je vriend of mannelijke collega voor de deur of wil je hem gewoon verrassen met een leuk cadeau? Wij geven je graag enkele tips en tricks voor een origineel cadeau voor hem.

Wat is zijn profiel?

Heb je een mannelijke collega die graag sport of een vriend die gek is van gamen? Misschien kookt hij niet graag maar is hij wel gek op eten? Het is belangrijk om eerst en vooral zijn interesses te achterhalen. Bij een vriend weet je dat (normaal gezien) wel, maar bij een collega is het niet altijd even makkelijk te bepalen wat zijn interesses nu echt zijn. Check gerust eens zijn social media om te weten waar hij zich zoal mee bezighoudt. Eens je zijn profiel achterhaald hebt, ben je al een stap dichter bij een origineel en verrassend cadeau.

tricks cadeaus voor hem

Het juiste cadeau voor hem kiezen

Nu je zijn interesses hebt achterhaald, kan je op jacht naar het juiste cadeau. Voor een sportieve man zijn sportieve kledij of accessoires voor bij de sport die hij uitoefent steeds een schot in de roos. Voor een voetballer komt een paar voetbalkousen of scheenbeschermers bijvoorbeeld altijd van pas. Voor een wielrenner denken we dan weer aan een fietshelm, drinkbus of wielertenue. Wanneer de man in kwestie niet zo sportief is aangelegd, maar liever de dagen in zijn luie zetel doorbrengt, zijn pantoffels van zijn favoriete cartoonfiguren of superhelden iets waar je hem zeker niet mee zal teleurstellen. Zit je met een fervent gamer in huis? Dan is een game in zijn favoriete genre ook een toepasselijk cadeau.

Kleed je cadeau origineel in

Eindelijk, je hebt een cadeau gevonden! Je kan het snel inpakken en gewoon geven maar er zijn ook originele manieren waarop je jouw cadeau kan inpakken en overhandigen. Kies bijvoorbeeld simpelweg voor leuk inpakpapier Er zijn ook simpele manieren om het pakje nog meer aan te kleden. Zo kan je een strik en twee knopen op het pakje kleven. Dit geeft een zeer origineel en stijlvol ingepakt cadeau. Minder stijlvol, maar grappig kan ook. Zo kan je een paar mannelijke sokken gebruiken om het cadeau mee in te pakken. Gebruik de ene kous om het cadeau in te verpakken en de andere als strik. Je kan een nieuw paar kousen kopen zodat je naast jouw cadeau nog een extra kleinigheid geeft.

Enkele suggesties

Kan je maar geen cadeau voor hem vinden? Geen zorgen, voor een collega kan je het ook gewoon zakelijk houden. Zo doe je met een fles whisky met een set whiskyglazen of wijn nooit iets verkeerd. Voor één van je mannelijke vrienden of voor je partner zit het hem soms in de kleine dingen. Een hoesje voor zijn smartphone, een t-shirt of leuk hemdje, tickets voor de voetbalmatch van zijn favoriete club, een parfum (zeg maar gerust dat je het super vindt ruiken) enzovoort … Hou rekening met onze tips voor het inpakken van je cadeau voor een originele verrassing. Veel plezier tijdens je zoektocht!

Previous Post Next Post

You Might Also Like