housewarming-cadeau
Cadeaus

Op zoek naar een housewarming cadeau?

Ben je uitgenodigd voor een housewarming party? Gezelliiiiiig! Wil je liever niet zonder cadeau arriveren? Snappen we helemaal. Maar misschien weet je niet goed wat je kan geven aan iemand die net verhuisd is en wellicht net heel wat winkels binnen en buiten is gewandeld – met volle winkelkarretjes en boodschappentassen. Zoek je nog een housewarming cadeau? Wij geven je graag enkele tips. Mét linkjes, zodat je ze direct online kan bestellen, mocht je een last minute cadeau zoeken.

Proost!

Een (paar) fles(sen) wijn, cava, champagne, gin of andere lekkere drankjes, het is misschien niet het meest originele housewarming cadeau … Maar je doet er iemand die graag – en uiteraard met mate(n) – geniet van een glaasje wel plezier mee.  Of misschien kan je zus of broer die op kot gaat wel een set wijnglazen gebruiken?

cadeau housewarming

Cadeaus voor keukenprin(ses)sen

Mag je gaan vieren bij iemand die zich graag uitleeft in de keuken? Dan kan je natuurlijk wel enkele leuke cadeaus bedenken. Misschien geef je wel graag iets om te eten met dat tikkeltje meer? Weet je niet goed wat de ontvanger graag eet, dan zijn er natuurlijk ook andere opties. Je kan bijvoorbeeld een mooie houten serveerplank laten personaliseren – een cadeautje waarmee de pas verhuisden bij elk feestje kunnen uitpakken. Een fonduetoestel of raclette is ook zo’n tof cadeau voor fans van lekker tafelen met vrienden en familie, en het is zoiets waaraan ze wellicht liever nog geen geld uitgeven als ze net zo veel kosten hebben gedaan.

cadeau interieur nieuwe woning

Geef mee vorm aan het interieur

Ken je de personen die verhuisd zijn goed of ken je hun smaak wat? Dan kan je hen wellicht plezier doen met iets waarmee ze hun huis wat gezelliger kunnen maken. Zeker als ze naar hun eerste huis verhuisd zijn, is de kans groot dat ze eerst geïnvesteerd hebben in praktische dingen, en nog niet echt in mooie spulletjes, denk je niet? Met een plaid zorg je ervoor dat ze het nooit koud hebben. Met een toffe fotokader kunnen ze dan weer meteen een fotomuur creëren en zo heel wat herinneringen in huis brengen. Of wat dacht je van een leuke deurmat? Een plantje maakt het plaatje ook altijd compleet. Een geldboompje of pachira aquatica is het ideale housewarming cadeau, want de bladeren kunnen naar het schijnt geld vangen …

Previous Post Next Post

You Might Also Like