2018 beauty trends
Gezondheid

Ontdek hier de 9 beauty trends 2018

Wie een nieuw jaar zegt, zegt nieuwe beauty trends. Om iedereen op de hoogte te houden van het reilen en zeilen in beautyland lijsten wij je hieronder de nieuwste beauty trends 2018 op. Één ding is alvast zeker: the fancier the better!

La coupe

Het haar blijft het meest belangrijke voor de vrouw. In 2017 was de bob (haar tot net boven de schouders) dé trend van het jaar, maar dat is passé dit jaar. 2018 wordt een jaar van extremen, want het is ofwel héél lang ofwel de scharen in de haren en alles héél kort. Daarnaast zijn de kleuren veranderd tegenover vorig jaar. Dit jaar it’s all about warme haarkleuren. Van een kastanjebruine haarkleur tot goudblond met bruine wortels. Tip: gebruik een goede shampoo en conditioner zodat de haarkleur langer zijn mooie kleur behoudt.

The lips

Als je in 2017 geen matte lippenstift gebruikte, dan was je duidelijk niet mee met de beautytrends van 2017. Dit jaar is het echter helemaal anders. De matte lippenstift moet plaatsmaken voor de shiny lipgloss. The shinier, the better!

Lipgloss beauty trends 2018

Olie is the key

Huidreiniger

In 2018 draait het helemaal om de oliën. Als je een gladde, zachte en gezonde huid wilt, moet je zeker gebruikmaken van de oliereiniger.

Haarrituelen

Zoals bij onze huid, is het ook belangrijk om je haar te onderhouden. Het beste moment om dat te doen is ‘s nachts wanneer je haar zich herstelt. Breng voldoende olie aan op je haar voor je gaat slapen en spoel het eruit in de ochtend.

XXL Wimpers

De focus lag in 2017 vooral bij de wenkbrauwen, terwijl de wimpers links bleven liggen. In 2018 zijn de wenkbrauwen nog steeds in, maar hebben de wimpers een voorsprong gemaakt in de top 9 van de beauty trends 2018. Helemaal hot in 2018 zijn de wimperextensions die je zelf kan plaatsen of je kan ervoor zorgen dat ze lang worden door gebruik te maken van een wimperkruller en een goede mascara … zolang je wimpers maar opvallen dit jaar!

Wimpers beautytrends 2018

Graphic Nail Art

Wat nagelontwerpen betreft, zien we weinig veranderen en blijven die dit jaar hetzelfde als vorig jaar. De populaire geometrische tekeningen met lakwerkjes zijn soooo attractive!

Gezichtsrollers

Gezichtsroller? Wat is dat? Beautyqueens gebruiken een gezichtroller om hun huid te masseren waardoor die voller en gezonder wordt. De roller maakt hele kleine gaatjes waardoor je gezichtshuid vernieuwt. Eens proberen dit jaar?

Deze 9 beauty trends 2018 worden bijna overal gevolgd, maar nu ben jij ook op de hoogte! Heb je alles wat nodig is voor deze beauty trends? Dan ben jij klaar voor een jaar vol glitter and glamour!

Previous Post Next Post

You Might Also Like