originele babycadeautjes
Nieuws

5 originele babycadeautjes

De komst van een baby brengt heel wat organisatie met zich mee. Ook het aanleggen van een geboortelijst hoort daarbij. Maak het jezelf en je vrienden en familie makkelijk en verzamel voortaan je babyspullen bij Bol.com waar je nu ook je eigen geboortelijst kan aanmaken. Om inspiratie op te doen verzamelen wij hieronder 5 originele babycadeautjes.

Lightbox

De lightboxen zijn nog steeds heel populair, maar dat maakt ze zeker niet minder origineel. Met 85 letters en symbolen kan je je eigen tekst maken en verlichten. De lightbox kan je in de living of in de babykamer plaatsen of aan de muur hangen. Je kan ze hier online bestellen.lightbox kraamcadeau

BabyArt Magic Box

Omdat ze zo snel groot worden, is het altijd fijn om een aandenken te hebben van je kleinste spruit. Dankzij BabyArt kan je in een eenvoudige doos – de Magic Box – een gipsafdruk maken van de handen en voeten van je baby. De gipsafdruk moet niet afgebakken worden en is al klaar na tien minuten. Een origineel, klein meesterwerk dat je ook nog eens cadeau kan doen aan meter of peter.

Warmtekussen

Gedaan met huilende baby’s dankzij het warmtekussen van KipKep. Die warmtebron is speciaal gemaakt voor baby’s, peuters en kleuters om op het buikje te leggen. Het kussentje werkt ontspannend en kan gebruikt worden tegen darmkrampjes dankzij het compacte formaat en de speciale vorm. De vulling bestaat uit vlaszaad. Opwarmen kan via de microgolfoven zonder de hoes. De hoes is wel wasbaar. Benieuwd? Je vindt het warmtekussen hier!

Letter banner

Van originele babycadeautjes gesproken: de zwarte letter banner van A Litte Lovely Company is ideaal voor in de baby- of kinderkamer. Maak er een persoonlijke wens mee of gebruik het als unieke naambanner. Je kan hem online bestellen via Bol.com!

Draadloos nachtlampje

Omdat kindjes sneller bang zijn in het donker, ontwikkelde Skip Hop het draadloos nachtlampje om hen gerust te stellen. Het lampje heeft een grote aan/uit knop en een gemakkelijke handgreep. Na 30 minuten gaat het LED lampje vanzelf uit.

baby nachtlampje

Geboortelijst bij Bol.com

Krijg je niet genoeg van deze originele babycadeautjes? Neem een kijkje in het assortiment van Bol.com waar je voortaan je eigen babylijst kan samenstellen. Voor elke 50 euro die van jouw lijst wordt gekocht, ontvang je 5 euro cadeautegoed bij je volgende aankoop. Een geboortelijst aanleggen kan je doen via deze link.

Previous Post Next Post

You Might Also Like