tofste halloween spullen online kopen
Nieuws

De tofste Halloween spullen: onze tips

De griezelperiode komt eraan en dat betekent dat jij je nu al kan voorbereiden op Halloween. Organiseer je een Halloweenfeestje, een verkleedpartij of neem je deel aan een Halloweentocht? Dan kan je hier inspiratie opdoen voor de tofste Halloween spullen. Wij lijsten ze hieronder allemaal op voor jou.

Halloween kostuums

Zoek je nog een outfit voor een leuk verkleedfeest of Halloweenparty? Ga voor een volledige outfit en kies voor de Halloweenkostuums die je terugvindt bij Fun en Bol.com. Duivelin, diva, heks, skelet, bloederige verpleger, vampier, vleermuis, bloody mary, geest,…: je hebt er keuze genoeg! Je outfit afmaken kan je doen met een Halloween masker of een Halloween pruik. Koop je liever geen volledig Halloweenkostuum? Dan kan je altijd zelf een outfit samenstellen. Bij Asos vind je leuke panty’s, pulls, kleedjes en accessoires, maar ook bij Zalando vind je coole Halloween inspiratie.

Wil je graag inspiratie opdoen voor Halloween make-up voor een feestje of een Halloweentocht? Neem dan hier een kijkje en ga zelf aan de slag in de badkamer! Make-up en nagellak kan je online kopen bij Hema en Ici Paris XL.

halloween kostuum

Halloweenfeestje

Feestje gepland bij je thuis? Kies voor dan voor speciale Halloween¬†servetten, rietjes, deurgordijnen, kaarsen, bordjes of ga voor echte Halloween uitnodigingen. Voor ‘s avonds zijn de glow-in-the-dark Halloweenstickers ideaal! Je kan ook zelf cupcakes maken en versieren in Halloween stijl! Doe dat samen met de allerkleinsten en zij hebben er meteen een leuke namiddag opzitten!

halloween cupcakes maken

Halloweendecoratie

Tijdens de Halloweenperiode kan je ook gewoon je woonst voorzien van leuke Halloweendecoratie of Halloweengadgets. Knutsel samen met de kindjes en versier een echte pompoen waar je kaarsen kan in plaatsen. Bij Fun kan je terecht voor de leukste¬†Halloweendecoratie: spinnenwebben, een Halloween deurbel, spinnen, doodskoppen of raamstickers,…

halloween

Nu je de tofste Halloween spullen online gevonden hebt, kan je bestellen en aan de slag gaan met versieren en verkleden!

Previous Post Next Post

You Might Also Like