tips zomervakantie
Nieuws

De zomervakantie: tips voor een zalige zomer

De dagen lengen en het zonnetje schijnt warmer en langer. Het verlof begint. Binnen een paar weken is het zover: de zomervakantie! Tips nodig? Of je nu tijd op overschot hebt of juist je korte verlofdagen zo waardevol mogelijk wilt vullen: een beetje inspiratie doet wonderen. Hieronder vind je alvast een paar tips om van jouw zomer een heerlijke topvakantie te maken!

Toffe zomeruitstapjes in eigen land

zomervakantie ideeën

België is zó veel meer dan bier en frieten. Je vindt er een uitgebreid pallet aan prachtige steden en adembenemende natuur. Alvast wat zomervakantie-tips:

  • Zin in een actieve uitstap? Trek je stevigste paar wandelschoenen aan en vertrek op een fikse wandeltocht door de Ardennen. Daarna kun je in de lokale restaurants en cafeetjes genieten van de echte Waalse gastvrijheid.
  • Vind je cafés iets voor tooghangers en wil je je competitieve honger stillen? Spring op je fiets en rijd een van de vele Vlaamse klassiekers helemaal uit!
  • Geniet extra van de zalige zomeravonden dans de ziel uit je lijf op een daverend concert.
  • Hou je van cultuur met een grote C? Duik dan eens in de rijke geschiedenis van onze eigen Vlaamse steden. Verken ons land van west naar oost: van Brugge via Gent, Antwerpen, Mechelen en Leuven helemaal tot in Hasselt.
  • Haal het kind in je naar boven (of neem het hele gezin mee, aan jou de keuze) en bezoek eens een van onze pretparken.
  • Wil je toch wat meer op je lauweren rusten? Trek het bos in, huur een vakantiehuis en sluit je eens helemaal af van de buitenwereld. Verblijf dan een paar dagen in een bungalow en geniet van de natuur. Ideaal als uitstap met vrienden of familie!

Zomervakantie: tips voor reisfanaten

ideeën zomervakantie

Wil je toch wat van het leven genieten wat verder weg in een ander land?

  • Geniet van de uithoeken van onze wereld en boek een vliegvakanties met alles erop en eraan: vlucht, accommodatie en activiteiten inbegrepen!
  • Haal de echte reiziger in jou naar boven en neem de bus of de trein: een goedkoper alternatief perfect voor een solo-trip, of om met een paar vrienden Europa te verkennen.
  • Heb je wat avontuur op overschot? Huur een auto en vertrek op een road trip doorheen Europa. Da’s ideaal om de charmes van een land écht te leren kennen.

Kriebelt het al om een echte topvakantie te maken van je zomervakantie? Tips vind je in dit artikel! Neem ook snel eens een kijkje op Promo-code en krijg allerlei kortingen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like