Je verkleden voor Halloween
Nieuws

Je voor Halloween verkleden: 6 ideetjes

Halloween staat voor de deur. En binnenkort misschien ook jij, op jacht naar snoepgoed! Ben je nog op zoek naar het ideale kostuum voor je volgende trick-or-treat-tocht? Je deze Halloween verkleden in iets unieks of juist iets klassieks? Lees hieronder onze tips!

1. Politieke horror

Waan je in de hogere politieke regionen en verkleed je als een van ‘s werelds meest gevreesde politieke figuren. Verkleed je met Trumps legendarische goudgele haar, of de unieke haarstijl van Kim Jong-un. Leider zijn: het zit hem in het haar.

2. Een skelet, zombie of ander dood gespuis

Een fan van de klassiekers? Of een Walking Dead-fan? Verkleed je in een bloederige zombie, een krakend skelet of een angstaanjagende vampier. Op zoek naar een superrealistische vampier? Wat dacht je van capsules met nepbloed? Of rode lenzen?

Halloween verkleden

3. Horrorclown

Over klassiekers gesproken: een horroclown heeft altijd succes. Een clown heeft van nature iets angstaanjagends, niet? Jaag je vrienden, collega’s of familie de stuipen op het lijf met je meest realistische Pennywise-outfit. Smeer wat witte schmink op je gezicht, zoek je beste rode pruik en lippenstift en hak dat kapmes maar in het rond!

4. Potterheads in de zaal?

De nieuwe Fantastic Beasts-film loert om de hoek. Kun je jouw enthousiasme niet de baas? Haal je toverstaf boven en trek je meest stijlvolle Newt-kostuum aan. Of misschien schuilt er wel een echte Graphorn in jou?

5. Een gezondheidsgoeroe

Het Vlaams televisielandschap is doorspekt van de kookprogramma’s. Je voor Halloween verkleden: niets is enger dan een op hol geslagen Pascale Naessens, Sandra Bekkari of … *rilt* Jeroen Meus! Zoek je nog naar het perfecte accessoire? Wat dacht je van een bloederig koksmes, een garde met gemalen hersenen of een killer pepermolen?

6. Voetbalhorror

Menig voetbalsupporter kan het bevestigen wanneer hij of zij terugdenkt aan het wereldkampioenschap: geen herinnering griezeliger dan de Franse Kylian Mbappé. Durf jij het aan om de Franse kleuren aan te trekken en al spurtend te straten onveilig te maken op trick-or-treatavond.

Klaar voor trick-or-treatavond? Of om op het Halloweenfeestje iedereen de stuipen op het lijf te jagen? Met deze tips kun je je alvast griezelig voor Halloween verkleden!

Previous Post Next Post

You Might Also Like