musical activiteiten voor het gezin
Nieuws

Leuke activiteiten voor het gezin

Yes, de krokusvakantie is eindelijk begonnen! Daar kijken jij en vooral je kinderen al even naar uit. In de vakantie kunnen jullie namelijk veel ‘qualitytime’ met elkaar doorbrengen. Samen gezellig thuis, leuke uitstapjes maken, vriendjes uitnodigen … Het kan allemaal! Ben je nog op zoek naar leuke activiteiten voor het gezin om de krokusvakantie extra memorabel te maken? Ontdek onze aanraders hieronder!

Leuke binnenactiviteiten

Als het weer niet mee zit, kies je beter voor een binnenactiviteit. Maar wat zijn nu de leukste plekken om naartoe te gaan met je gezin? Je kan bijvoorbeeld naar een grote binnenspeeltuin, een indoor pretpark, een (kinder)museum, een zwembad, een concert of … naar een musical gaan!

Zijn jullie fan van musicals? Goed nieuws! Vanaf zaterdag 9 maart 2019 kun je de nieuwste Ketnet Musical Troep bekijken in De Panne, Oostende, Hasselt, Gent en Antwerpen. De musical werd gemaakt door jongeren en is speciaal gemaakt voor jongeren. Het is een spetterende show met aandacht voor ecologie. Ketnet slaagde er dus in om een mooi verhaal neer te schrijven, zodat zowel jij als je kinderen kunnen genieten van een fantastische show en toch iets leerrijks kunnen meepikken.
gezinsactiviteiten

Actieve outdoor uitstapjes

Ben je eerder op zoek naar leuke buitenactiviteiten voor het gezin? Kies dan voor een leuke stadswandeling met je kinderen. Tijdens jullie wandeling kunnen jullie de stad verkennen, leuke winkeltjes bezoeken en iets lekkers eten. Daarnaast kun je ook een bezoekje brengen aan een buitenspeeltuin, de zoo, een pretpark, een recreatiedomein…

Zijn je kinderen een grote fan van Ketnet of musicals, maar heb je nog geen tickets voor de Ketnet Musical Troep? Koop dan nu tickets voor het hele gezin voor de spetterende show!

Previous Post

You Might Also Like