Winter items
Nieuws

Onmisbare winter items om te overwinteren

Wat is er beter dan op een koude winteravond met een lekkere kop chocolademelk onder een warm dekentje te kruipen? Na zo’n hittegolf zoals deze zomer kijkt iedereen wel uit naar een beetje sneeuw. Wij lijsten alvast voor jou onze onmisbare winter items op, om de winter goed door te komen!

Sweater weather

Dat de temperatuur in België rond 0 graden kan schommelen, dat weten we allemaal. Daarom is het ook belangrijk je zomerkledij (jammer genoeg) op te bergen en plaats te maken voor je favoriete sweaters, flanel shirts, onesies, cosy kousen en fleece dekentjes. Daarbij, hoe zalig is het om lekker onder een dekentje te kruipen voor een heerlijk warm haardvuur met een goed boek?

Winter essentials

Winterse bezigheden

De zomerse terrasjes, picknicks of barbecues ga je even moeten missen, maar wie zegt dat de winter geen leuke activiteiten met zich meebrengt? Denk maar aan een sneeuwman bouwen, Netflixen of je favoriete film opzetten, een winterbarbecue, starten met een bullet journal. Of bouw een vogelhuisje, bak een appeltaart of maak zelf je pumpkin spiced latte!

Hot and steamy

Winterse geuren, heerlijk toch? Haal daarom je favoriete koffie, thee of chocolade in huis en laat de aroma’s door je huis zweven. Heb je liever constant een lekker geurtje? Denk dan eens aan een geurkaars, wierook, geurstokjes, of neem je kop koffie of thee gewoon mee onderweg.

Winter is coming

Helaas kan de winter wel een boosdoener zijn voor je huid. Schaf daarom zeker je voorraad gezichtscrème, bodycrème en lippenbalsem aan. Deze winter items zullen jou ongetwijfeld tijdens de wintermaanden goed van pas komen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like