TomTom promo code & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
TomTom promo code
Je geraakt het snelst en vlotst op je bestemming met de toestellen van TomTom. Ook sporters worden bij TomTom verwend: ontdek het gamma sporthorloges voor verschillende disciplines!

TomTom promoties

TomTom is dé partner die je zo vlot en zo snel mogelijk op je bestemming brengt. Op de website vind je een zeer mooi overzicht van alle producten en extra informatie zodat je de juiste keuze maakt. Soms is er ook een TomTom vouchercode beschikbaar. Met die code koop je je tomtom nog voordeliger dan anders.

Hoe gebruik je die TomTom vouchercode nu?

  • selecteer je gewenste product
  • ga naar je winkelwagen
  • onderaan je besteloverzicht kan je de vouchercode kopiëren
  • klik op 'activeer' om de code toe te passen
vouchercode tomtom

TomTom: snel op weg

TomTom is ondertussen een waar begrip geworden. De GPS's systemen worden telkens opnieuw verbeterd en uitgerust met nieuwe snufjes waardoor de gebruikers steeds vlotter en veiliger op hun bestemming geraken. OP de website van TomTom zijn de producten mooi verdeeld op basis van hun gebruik. Zo heb je een duidelijk beeld van welk toestel het meest geschikt is voor jou.

Naast gps-systemen bouwt TomTom steeds verder zijn gamma uit. Enkele jaren geleden werd samen met Nike het sporthorloge gelanceerd, wat een groot succes was. Vandaag blijft TomTom dit horloge verder ontwikkelen en zijn er verschillende versies op de markt beschikbaar waaronder een multisporthorloge (voor zwemmen, fietsen en lopen) en een golfhorloge. Je vindt een mooi overzicht van de verschillende horloges op de website onder de categorie 'sport'.

TomTom investeert ook steeds in nieuwe producten. Een voorbeeld daarvan is de TomTom Bandit-actiecamera. Met deze camera kan je je acties filmen en direct heel eenvoudigweg monteren met je telefoon. Vergeet GoPro, kies voor TomTom Bandit! Nieuw is ook de TomTom Spark fitnesshorloge met ingebouwde hartslagmeter en de mogelijkheid om muziek op te laden.

Welke beoordeling geef je TomTom?
4 ster(ren) gebaseerd op 1 stem(men)

Contacteer de medewerkers van TomTom gemakkelijk op volgende manier:

Lees de FAQ op de website of vul het formulier op de website in.

Op de webshop van TomTom kan je betalen met:

Meer kortingen en promoties

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente TomTom vouchercode? Kortingen en acties bij andere webshops? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van promo-code en ontvang wekelijks een update in je mailbox!

TomTom Review

Een GPS moet je niet zo maar op de prijs gaan bepalen, er zijn meer factoren. Dat heb ik zelf ondervonden als ik op de snelweg ben. Vooral aan ingewikkelde afritten of hoog bebouwde steden kan je snel het verschil merken tussen een goede navigatie en een minder kwalitatieve. TomTom is niet alleen sterk in zijn grafische vormgeving en gebruiksgemak maar ook de GPS antenne of chip werkt zeker goed naar behoren! Wat ook interessant is aan deze hardware is dat je de mogelijkheid hebt tot file informatie.
En wat er ook zo leuk aan is dat je andere stemmen kan toevoegen wat ik tot nu toe nog niet gezien heb bij Navigon. Die stemmen kunnen gaan van Homer Simpson tot zelfs een drugsverslaafde! "Hey, je gaat me hier toch niet alleen laten in deze rosse buurt?" of "ff, cruisen op de snelweg" zegt die dan. Goedkoper dan de inbouw GPS van de meeste automerken, stukken mooier en altijd up-to-date! Wat wil je nog meer van een GPS. TomTom is dus een aanrader zeker nu met de 20% kortingen via Promo code

Kortingen op je TomTom enkel via Promo code