Toniandguy promotion code & kortingen

Geschreven door Sara V.
Toniandguy promotion code
Bij Toni&Guy vind je altijd leuke aanbiedingen, het ganse jaar door! Check zeker de offers-pagina en vind haarproducten aan verminderde prijzen.

Korting bij Toniandguy, discount code

Bij Toni&Guy kan je regelmatig shoppen aan leuke kortingen. Neem zeker altijd eens een kijkje bij de offers om allerlei haarproducten aan lage prijzen op de kop te tikken. Soms is er ook een Toniandguy promotion code beschikbaar. Als wij er zo een hebben, dan plaatsen we ze meteen op deze pagina.

Wat moet je nu juist doen als je zo'n Toniandguy promotion code hebt?

  • Ga naar de webshop en kies je gewenste producten
  • Voeg ze toe aan je winkelmandje en ga voort naar checkout
  • Na het invoegen van je gegevens kan je de code valideren
  • klik zeker op 'enter' om de code te activeren
  • de korting verschijnt nu op je scherm

promotiecode toniandguy

Toni&Guy: haircare

Toni Mascolo en broer Guy stampten samen het eerste Toni&Guy salon in 1963 uit de grond. Vandaag is het bekende Britse kapsalon een van de grootste onafhankelijke wereldwijd. Bij Toni&Guy kan je terecht voor allerlei haarproducten: shampoos van de verschillende merken Redken, Kérastase, Wella, maar ook verzorgingsproducten, borstels, kammen, stijltangen, haardrogers,... Laat je inspireren door hun waanzinnige aanbod haircare artikelen. Bovendien geven ze ook advies in de vorm van dvd's en boeken. De Toni&Guy Lexicon education collection haalde zijn inspiratie bij high fashion campagnes. Daarnaast hebben Toni&Guy ook een eigen productenlijn in hun assortiment: Label.m. Check regelmatig hun webshop want af en toe krijg je geschenken bij de aankoop van sommige producten.

Waarom kiezen voor Toni&Guy?

  • Gratis levering op alle Vagheggi bestellingen vanaf 75 Britse pond (ongeveer 105 euro)
  • leuke promoties in de webshop

Meer kortingen en promoties

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente Toniandguy promotion code en andere promoties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Promo-Code en ontvang wekelijks een overzicht in je mailbox.