Torfs online voucher code & kortingen

Geschreven door Nele Vermeire.
Torfs online voucher code
 
Bestel je schoenen en accessoires van de bekendste merken online bij Torfs en je bestelling wordt steeds gratis geleverd! Ontdek het aanbod achter de groene knop!

  Korting bij Torfs

  Schoenen Torfs biedt je een zeer uitgebreid merkenaanbod van kwalitatieve schoenen. Ook online focust de keten op winkelplezier en -gemak. Regelmatig zijn er interessante promoties en soms is er een Torfs online voucher code beschikbaar waarmee je nog meer korting krijgt op je aankoop. Telkens wanneer zo’n voucher beschikbaar is voegen we die toe aan deze pagina.

  Hoe moet je de voucher gebruiken?

  • selecteer je gewenste schoenen of accessoires
  • plaats ze in het winkelmandje
  • klik op 'afrekenen'
  • onderaan je besteloverzicht kan je de Torfs online voucher code invullen

  online voucher code torfs

  Torfs, schoenen met naam

  Torfs biedt je bekende, kwalitatieve schoenmerken en is altijd mee met de laatste trends. Je vindt er steeds de laatste nieuwe modetrends online en in de winkelrekken.

  Torfs focust op 4 belangrijke garanties: kwaliteit, service,ruilen en een betere wereld. Alle producten die verkocht worden bij Torfs worden grondig onderzocht op kwaliteit. Mocht er vroegtijdige slijtage optreden of is er een foutje in je aankoop, dan zorgt Torfs voor het herstel of de terugbetaling van je aankoop. Om de klant beter te kunnen helpen, wordt het personeel constant bijgeschoold en ook online vind je heel wat van de Torfs-expertise terug. Toch niet tevreden van je aankoop of zijn je schoenen te groot of te klein? Bij Torfs kan je je aankoop ongedragen binnen de maand terugbrengen. Gooi je oude schoenen niet weg, bij Torfs krijgen ze nog een tweede leven.

  Waarom je schoenen kopen bij Torfs?

  • gratis verzending en retour
  • optimale klantenservice
  • niet tevreden, geld terug
  Welke beoordeling geef je Torfs?
  4.5 ster(ren) gebaseerd op 6 stem(men)

  Contacteer de medewerkers van Torfs gemakkelijk op volgende manier:

  Bel het nummer 03 776 00 00 of stuur een berichtje naar de klantendienst!

  Bestellingen geplaatst bij Torfs worden geleverd door:

  Op de webshop van Torfs kan je betalen met:

  Meer kortingen en promoties

  Wil je op de hoogte blijven van de meest recente Torfs online voucher code en andere promoties? Online kortingen en promoties van andere webshops? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Promo-Code en krijg wekelijks een overzicht in je mailbox!