Treatwell actiecode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Treatwell actiecode
Bij Treatwell vind je salons voor massages, nagelverzorgingen, fitness & yoga, detox, ontharen en kappers terug. Klik op de groene knop en vind zo de beste aanbiedingen terug.

Korting bij Treatwell

Nood aan een kappersbezoek? Wil je eens naar de mani- of pedicure? Lijkt een massage, spa, yogasessie jou wel wat? Via Treatwell kan je al deze dingen online boeken. Zoek de kappers, schoonheidsspecialisten of fitnesscentra bij jou in de buurt en boek snel jouw afspraak online. Af en toe hebben wij een unieke Treatwell actiecode voor jou. Indien wij zo een hebben, dan voegen we ze meteen toe aan deze pagina zodat jij er kan van genieten.

Wat moet je doen om van deze Treatwell actiecode te genieten?

  • Ga naar de website van Treatwell
  • Kies er je treatment, datum en tijd
  • Hierna kom je op de pagina waar je al je persoonlijke gegevens kan invoeren en controleren
  • Op deze pagina kan je ook je actiecode invoeren en valideren
  • ! Een actiecode geldt enkel als je online betaalt !

actiecode treatwell

Treatwell: voor de leukste me-momenten

Zin een leuke afspraak voor jezelf? Dan ben je bij Treatwell aan het juiste adres. Een kappersbeurt, een massage, een uurtje yoga of fitness, een epileerbeurt, een gezichtsbehandeling, een spa namiddag, een nagelverzorging of een detox: je vindt het allemaal terug op Treatwell. Zoek de dichtsbijzijnde salons bij jou in de buurt door te selecteren op je postcode of gemeente. Je krijgt per salon een overzicht van de openingsuren, beschikbare data en een prijslijst. Selecteer de dag en het uur dat je wil langsgaan en geef je persoonlijke gegevens in. Je kan bij het zoeken ook steeds de promoties aanvinken waardoor je enkel de aanbiedingen te zien krijgt.

Andere voordelen

  • Veilig online betalen
  • Handige reviews van de salons
Welke beoordeling geef je Treatwell?
4 ster(ren) gebaseerd op 1 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Treatwell gemakkelijk op volgende manier:

info@treatwell.be
025 88 47 55 (8u30 - 20u30)

Op de webshop van Treatwell kan je betalen met:

Meer promoties en aanbiedingen

Wil je blijven genieten van deze Treatwell actiecode? Zou je graag ook andere codes ontvangen? Dan kan dat! Schrijf je in op de nieuwsbrief van Promo-Code en volg ons via Facebook. Zo blijf je steeds op de hoogte van de laatste nieuwe aanbiedingen in Promo-Codeland!