Tromper kortingsbon code & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Tromper kortingsbon code

Ontdek nu de nieuwe wintercollectie 2013! Geniet van kortingen tot wel 50% in het sale hoekje!
 
 

Kortingen bij Tromper.be

Check het sale-hoekje voor sterk afgeprijsde artikelen. Koop nu je trompers aan gereduceerde prijzen!

Hoe de kortingsbon-code van Tromper.nl invoeren?

Wanneer je een item in je winkelmandje legt, word je automatisch doorgestuurd naar dit mandje. Als je een geldige Tromper kortingsbon code hebt kun je de die hier onderaan invoeren. De korting wordt automatisch berekend. Regelmatig worden er ook acties georganiseerd, hou onze site dus zeker in het oog en wie weet hebben we wel een extra Tromper kortingsbon code voor jou in petto!

Tromper kortingsbon code
Hoe een kortingsbon valideren

 
 

Wat zijn trompers?

Tromper = bovenstuk + romper in één. Trompers zijn unieke kledingsstukken voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Tromper.be biedt een wijd gamma van verschillende soorten trompers aan: jurkjes, t-shirts, singlets…. ontdek het snel op Tromper.be!

Gedaan met het getrek en gefriemel om een romper netjes onder een bovenstuk te krijgen! De Trompers zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit katoen, zitten heerlijk en zijn (extra) makkelijk aan en uit te trekken.

webshop tromper

Meer kortingen, meer kortingscodes?

Als eerste een nieuwe Tromper kortingsbon code bemachtigen? Je wil in de toekomst genieten van andere leuke kortingen? Voeg Promo-Code.be dan toe aan je favorieten of schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo mis je nooit nog een leuke korting!