Unigro geschenkcode & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Unigro geschenkcode
Bij Unigro vind je alles en meer wat je in het leven nodig hebt. In de koopjeshoek vind je bovendien veel producten aan nog interessantere prijzen en met reuze kortingen!

  Korting bij Unigro

  Op de webshop van Unigro heb je een outlet waar je steeds koopjes kan doen en genieten van hoge kortingen. Maar met een speciale Unigro geschenkcode kan je nog extra korting verkrijgen. Telkens wanneer we zo’n Unigro geschenkcode bemachtigen dan voegen we ze toe aan deze pagina.

  Maar hoe moet je nu zo een geschenkcode of kortingscode toevoegen en valideren?

  • selecteer eerst de gewenste producten
  • voeg ze toe aan het winkelmandje
  • op de overzichtspagina kan je een Unigro geschenkcode invullen
  • klik op 'ok' om de code te valideren

  kortingscode unigro

  Unigro.be: thuis winkelen, groot gelijk

  Unigro, een webshop met een gigantisch en gevarieerd aanbod. In hun assortiment vind je elektro, hifi, linnen, lichaamsverzorging, vrijetijdsproducten, games, meubelen, camera's en nog héél veel meer.

  Bij elke bestelling die je plaatst krijg je een geschenk. Je geniet van snelle levering, de duur hangt een beetje af van wat voor product je online bestelt. Dit samen met hun goede dienst-na-verkoop en de uitgebreide betalingsmogelijkheden maakt deze webshop groots.

   

  Welke beoordeling geef je Unigro?
  3.5 ster(ren) gebaseerd op 4 stem(men)

  Contacteer de medewerkers van Unigro gemakkelijk op volgende manier:

  • Telefonisch:070 23 23 99 (€0,30 per minuut)
  • Mail:klanten@unigro.be
  • De klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 8 uur en 20 uur en op zaterdag tussen 9 uur en 18 uur.

  Bestellingen geplaatst bij Unigro worden geleverd door:

  Op de webshop van Unigro kan je betalen met:

  Blijf besparen met kortingscodes

  In de toekomst nog meer genieten van een Unigro geschenkcode of van kortingscodes van andere leuke webshops? Voeg Promo-Code dan toe aan je favorieten of schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste kortingen!