Urban Outfitters promocode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Urban Outfitters promocode
Bij Urban Outfitters vind je geregeld leuke promoties in de sale-sectie. Hou deze doorheen het jaar goed in de gaten om te genieten van leuke kortingen!

Korting bij Urban Outfitters

Niet enkel in de maanden januari of juli zijn het solden bij Urban Outfitters, ook doorheen het jaar vind je in de sale-sectie regelmatig tal van promoties. Houd de webshop zeker in de gaten dus, of breng Promo-Code een bezoek want ook wij kunnen geregeld een Urban Outfitters promocode op de kop tikken. Indien er zo een beschikbaar is, dan plaatsen we ze meteen op de website.

Hoe moet je nu juist zo'n Urban Outfitters promocode verzilveren?

  • Ga naar de Urban Outfitters webshop en kies je favoriete stukken
  • Plaats ze in je winkelmandje en ga verder naar 'checkout'
  • Breng je gegevens in
  • Hierna kan je de promo code invoeren
  • Klik zeker op 'apply' om de code te valideren

promocode urban outfitters

Urban Outfitters: shop 'til you drop

Urban Outfitters is een Amerikaans multinationaal kledingmerk dat sinds 1970 op de markt actief is. Met ondertussen al vestigingen in de Verenigde Staten, België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Canada, Nederland, Zweden, Ierland en Verenigd Koninkrijk mogen zij zich tot de "groten" rekenen. In hun aanbod vind je vrouwen- en mannenkledij, schoenen, accessoires. Ze werkten al eerder samen met luxueuze merken en designers en richten zich tot een publiek van 18-28 jaar. Bohemian, hipster, retro, kitscherig en vintage: je vindt het allemaal bij Urban Outfitters.

Sinds kort lanceerde het Amerikaanse kledingmerk ook een eigen 'Home & gifts'-collectie. Spullen voor de slaapkamer en badkamer, boeken, meubilair, maar ook keukengerei, lichten en elektronica behoren daartoe. Een waar paradijs voor menig shopaholic!

Waarom moet je nu zeker een kijkje nemen in hun webshop?

  • Een bestelling ontvang je binnen 3-5 werkdagen
  • je hebt 30 dagen de tijd om een item om te ruilen
  • Multi buy offers: meer kopen en meer besparen dus!
Welke beoordeling geef je Urban Outfitters?
0 ster(ren) gebaseerd op 0 stem(men)

Op de webshop van Urban Outfitters kan je betalen met:

Meer kortingen

Lijken die kortingen en de laatste nieuwe Urban Outfitters promo code jou wel wat? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Promo-Code en voeg ons toe aan je favorieten. Zo ontvang je wekelijks een overzicht in je mailbox.