Vanden Borre & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Vanden Borre
Ontdek de promoties bij Vanden Borre achter onze groene knop! Je vindt er alle huishoudelijke apparaten, klein en groot elektro, telefonie, multimedia en andere accessoires.

Solden bij Vanden Borre

Nog tot het einde van de maand juli vind je ijzersterke solden bij Vanden Borre! De kortingen lopen op tot wel 70%, wat je ook zoekt op vandenborre.be vind je zeker wat je zoekt!

Vandenborre.be

Vanden Borre bij iedereen gekend als één van de grootste elektrowinkels in België. Maar wist je dat je makkelijk online je goederen kan reserveren en bestellen? Op vandenborre.be vind je alle producten die je in de winkels vindt, aangevuld met enkele top producten die je enkel online kan aankopen.

Elk product wordt voorzien van uitgebreide productinformatie, duidelijke productfoto’s, handleiding en ervaringen van andere klanten. De website is duidelijk opgedeeld in categorieën, dit samen met de handige productwijzers vind je snel het gene waarnaar je ook zoek bent.

De gekende optimale service van Vanden Borre en hun ‘akte van vertrouwen’ worden online ook hoog in het vaandel dragen. Koop je in de winkel of op Vandenborre.be, je geniet steeds van dezelfde goede service.

Wist je dat je online producten kan reserveren en ze later gaan ophalen in de winkel? Online betalen bij Vanden Borre vormt totaal geen probleem, hun vele betalingsmogelijkheden maakt online betalen toegankelijk voor iedereen.

solden van den borre

Welke beoordeling geef je Vanden Borre?
3.5 ster(ren) gebaseerd op 19 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Vanden Borre gemakkelijk op volgende manier:

webshop@vandenborre.be
02 334 00 00 (ma-za, 9 tot 18 u.).

Bestellingen geplaatst bij Vanden Borre worden geleverd door:

Op de webshop van Vanden Borre kan je betalen met:

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van de beste promoties en hoogste Vanden Borre kortingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang zo steeds de nieuwste updates of voeg Promo-Code.be toe aan je favorieten.