Verisure promoties & kortingen

Geschreven door Robbe.
Verisure promoties
Topbeveiliging voor je woning? Verisure staat voor je klaar. Achter de groene knop vind je de beste aanbiedingen en promoties terug. Sla snel je slag!

Korting bij Verisure

Verisure is ’s lands beste aanbieder van beveiligingssystemen – met meer dan 25 jaar ervaring. Of je nu zoekt naar een hoogwaardig inbraakalarm, een brandalarm of een SOS-alarm voor noodsituaties: Verisure zorgt voor een oplossing op maat. Daarnaast helpt Verisure je ook energie te besparen met de Verisure SmartPlug. Loopt je woning risico op waterschade? Dan staat de Verisure-waterdetectie voor jou klaar. Het systeem detecteert tijdig overstromingen en lekkages. Overtuigd? Met een Verisure promotie kun je bovendien genieten van extra korting. Van zodra wij zo’n code ontvangen, voegen we ze meteen toe aan deze pagina. Hou de website dus goed in de gaten!

Wat moet je doen om van deze promotie te genieten?

  • Ga naar de website van Verisure via de groene knop
  • Klik op offerte aanvragen
  • Vul de vragenlijst in
  • De klantendienst van Verisure neemt zo snel mogelijk contact met jou op

verisure promotie

Verisure: een alarmsysteem op maat van jouw woning

Verisure zorgt ervoor dat je met een gerust hart je woning kunt verlaten - of op twee oren kunt slapen. In het assortiment vind je niet alleen kwalitatieve rookmelders, waterdetectoren en sirenes, maar ook fotodetectoren, aangepaste bedieningspanelen en schoksensoren om de strategische punten van je woning te beveiligen. De StarKey laat jou en je kleinste gezinsleden toe het systeem snel uit te schakelen. Bovendien staat het systeem altijd in verbinding met jouw smartphone, zodat je altijd op de hoogte blijft.

Andere weetjes:

  • Alarmsysteem detecteert een poging tot inbraak vooraleer die plaatsvindt
  • Het systeem neemt 3 foto's tijdens de inbraak, die meteen doorgestuurd worden naar de meldkamer
  • De VoiceBox laat een Verisure-medewerker toe om tijdens de inbraak te luisteren en te spreken
  • Beveiligingssysteem, SmartPlug en Waterdetector te bedienen en te controleren vanop uw smartphone
Welke beoordeling geef je Verisure?
0 ster(ren) gebaseerd op 0 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Verisure gemakkelijk op volgende manier:

078 365 7 24 Contacteren via het formulier op: https://www.verisure.be/nl/s/contact/contacteer-ons.html#Formulieren Of op Facebook via: https://www.facebook.com/verisure.be

Op de webshop van Verisure kan je betalen met:

Meer promoties en kortingen

Wil je blijven genieten van deze Verisure promoties? Zou je graag ook kortingen van andere shops ontvangen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Promo-Code en volg ons via Facebook. Zo blijf je iedere week op de hoogte van de laatste nieuwe promoties en aanbiedingen uit Promo-Codeland.