Visa kaart aanvragen & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Visa kaart aanvragen

Vraag nu uw Visa World kaart aan en krijg ALTIJD 2% korting op je benzine of diesel!

Het aanvragen van een Visa kaart

Een Visa kaart aanvragen kan soms via je eigen bank maar die vragen dan soms een hoge interest of hogere jaarlijkse bedrag. Via International Card Services (ICS) kan je je kaart aanvragen zonder dat je van bank moet wisselen ofzo. Je krijgt maandelijks een overzicht van hoeveel geld er nog open staat en je kan dan er ook gespreid terug betalen. Er is een limiet van 4.000 euro.
Een ander voordeel is dat je 2 verzekeringen GRATIS er bij krijgt. Een aankoopverzekering, zo ben je 6 maanden verzekerd tegen verlies, diefstal en defecten op alles wat je gekocht hebt met deze Visa kaart.
Als 2de verzekering is er ook een aanvullende reisverzekering gratis inbegrepen.
En als beste voordeel van deze Fuel World Card is dat je altijd 2% korting krijgt op je brandstof voor je auto in elk Belgisch tankstation. Deze korting zie je op je maandelijks overzicht.

International Card Services (ICS)

Het hoofdkantoor is in Nederland van ICS, en is een onafhankelijke uitgever van kredietkaarten in België en Duitsland. Ze zeggen zelf dat ze al vele jaren deze punten hoog in hun vaandel staan: betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en een gepersonaliseerde aanpak. Bij problemen of vragen kan je altijd bellen naar 02/416 16 00 in andere woorden geen betalend nummer zoals bij sommige helpdesks.

Voordelen van deze Fuel World Visa kaart

✔ € 4.000 limiet
✔ Inclusief aankoopverzekering
✔ Aanvullende reisverzekeringen inclusief
✔ Jaarlijkse kost slechts € 19.50
✔ Onafhankelijk van banken
Vraag nu uw Visa kaart hier aan.

Vraag nu uw Visa kaart aan!

Korting op je tankbeurten via deze visa kaart! Vraag hem nu aan.

Bron: en voorwaarden. Let op, geld lenen kost ook geld.