Vlees in de box kortingsboncode & kortingen

Geschreven door Nele Vermeire.
Vlees in de box kortingsboncode
Laat je inspireren voor je middag-of avondmaal en bestel je vlees op Vlees in de Box!

Vlees in de box

Nieuw online! Na de maaltijdboxen, zijn er de vleesboxen. Zit jij ook krap met tijd om boodschappen te doen en geraak je maar moeilijk bij de slager? Vlees in de box biedt een oplossing voor jouw probleem. Je bestelt heel makkelijk je vlees online en de volgende dag wordt het bij je thuis geleverd. Voor die levering betaal je een kost van €7,50.

Vlees in de box is een winkel die hoofdzakelijk online te vinden is. Je vindt er kwalitatief en vers vlees maar ook enkele bereidingen. Heb je het impulsieve idee om morgen een BBQ te organiseren maar geen tijd om je vlees te halen, simpelweg online bestellen en je hebt al 1 zorg minder!

Hoe werkt het?

  • selecteer je gewenste soort en hoeveelheid vlees
  • plaats het in het winkelmandje
  • je kan verschillende soorten vlees in 1 bestelling doorgeven
  • geef aan waar je je vlees wil laten bezorgen
  • selecteer de datum waarop je vlees moet geleverd worden
  • klik daarna op ‘afrekenen’ en ga naar de betaalpagina
Vlees in de box gaat er prat op zijn producten de volgende dag aan huis te leveren. Bestel je voor 10 uur ’s morgens, dan wordt het de volgende dag bij je thuis geleverd. Aangezien het hier over verse producten gaat, is het belangrijk dat je een afleveradres doorgeeft waar er bij levering iemand thuis zal zijn. De producten kunnen namelijk bederven. De avond voor de bezorging van je vleespakket, krijg je een traceringsmail van de pakjesdienst zodat je weet waar je order zich ergens bevindt.
Het vlees dat verstuurd wordt, wordt veilig verpakt in een kartonnen doos met een goede isolatie, daarbij worden ook koelelementen gedaan. Deze koelelementen zorgen gedurende 48uur voor verkoeling waardoor uw vlees veilig en vers bij u geleverd wordt. Het vlees zelf wordt ook nog eens vacuum verpakt.

Vlees in de box kortingsboncode

Soms is er een kortingsbon beschikbaar die je kan gebruiken om je vlees online te bestellen. Vind de kortingsbon op deze pagina terug!