Walibi promocode & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Walibi promocode
Walibi gooit het hele jaar door met promoties! Korting op je tickets of abonnement, korting op je maaltijd... Ontdek dit en nog veel meer op de website van Walibi!

  Online korting bij Walibi, kortingscode

  Met het hele gezin of onder vrienden, Walibi is een prachtig pretpark om je eens goed te laten gaan. Koop nu je Walibi tickets aan de laagste prijs online en je bespaart niet alleen tijd maar ook in je portefeuille. Door je tickets online te bestellen op voorhand, moet je niet aanschuiven aan de kassa en betaal je bovendien minder voor je ticket. Er zijn heel regelmatig interessante Walibi promoties terug te vinden.

  Soms is er een Walibi promocode beschikbaar waarmee je nog voordeliger je tickets online koopt. Telkens wanneer we zo’n code ontvangen, voegen we die toe aan deze pagina. Hou ons dus zeker in de gaten!

  Hoe moet je zo'n promotiecode nu gebruiken?

  • ga naar de online ticketshop
  • links onderaan vind je het veld om de Walibi promocode toe te voegen
  • voeg de code toe en klik op 'use code'
  • de code wordt automatisch toegepast
  • doorloop de rest van het bestelproces
  promocode walibi

  Walibi: attracties voor de hele familie

  Het Walibi pretpark staat vol sensationele attracties! De Calamity Mine, de Radja River, de duizelingwekkende Weerwolf  en voor wie niet snel bang is er de Dalton Terror en de super snelle Vampire. Met zijn grappige en gloednieuwe muziekwereld biedt Walibi aan alle bezoekers muzikale sensaties op krachtige battles tussen W.A.B en The SkunX!

  Walibi is een leuke plek om een vrije dag in door te brengen. Het ligt in Waver, niet ver van Brussel, en biedt entertainment voor de hele familie. Leuke speeltuigen en attracties voor de allerkleinsten tot de grotere durvers. Op het park kan je niet alleen veel plezier maken met alle attracties, je loopt er ook niet met een lege maag rond! Er zijn talrijke eet-en drankgelegenheden naar ieders smaak.

  In een van de vele winkeltjes kan je bovendien een leuk souvenir kopen om de leuke herinnering aan je dag nog langer vast te houden.

  Walibi ligt ook naast Aqualibi, een heerlijk waterpretpark voor jong en oud waar urenlang waterplezier gegarandeerd is!

  Plan je een uitstapje naar Walibi, vergeet dan niet de website van Walibi te checken voor je vertrekt. Daar kan waardevolle informatie terug te vinden zijn!

  Welke beoordeling geef je Walibi?
  4.5 ster(ren) gebaseerd op 18 stem(men)

  Contacteer de medewerkers van Walibi gemakkelijk op volgende manier:

  Tel : 32(0)10 42 15 00
  e-mail: info-wbe@walibi.com

  Op de webshop van Walibi kan je betalen met:

  Meer promocodes en promoties

  Er zijn heel vaak interessante Walibi promocodes en andere promoties beschikbaar. Wil je van deze acties en acties bij andere webshops op de hoogte blijven, schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van promo-code en ontvang wekelijks een overzicht in je mailbox!