Wenz kortingscode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Wenz kortingscode
Ontdek een heel assortiment kledij, schoenen, juwelen en woonaccessoires bij Wenz en geniet zelfs van kortingen tot 50%!

Korting bij Wenz

Wat zou er nog beter zijn dan al deze aanbiedingen? Een Wenz kortingscode! Wij van Promo-Code kunnen geregeld eentje bemachtigen en wij delen deze graag met jou! Hoe kan je deze code gebruiken?

  • Ga naar de webshop en selecteer de gewenste artikelen
  • Plaats ze in je winkelwagentje en ga verder naar ‘betalen’
  • Na het invoeren van jouw gegevens, kan u ook de Wenz kortingscode invoeren
  • Klik op ‘inwisselen’ om de code te valideren

Geniet van je korting!

kortingscode wenz

Shopplezier voor iedereen

Tijd voor een nieuwe jas? En kan je ook wel een nieuw paar schoenen gebruiken? Wenz is het antwoord!Ook die ene outfit kan je opfleuren met de leukste accessoires. Vanaf nu is urenlang aanschuiven in de winkel niet meer nodig! Daarnaast biedt Wenz ook woontextiel, slaapkamer- en badkameraccessoires, keukengerief en zelfs meubels aan! Verzendkosten zijn altijd standaard 5,95 euro, maar in de plaats krijg je dagelijks nieuwe aanbiedingen en aantrekkelijke koopjes! Ook voor advies kan je terecht bij Wenz: onderhoudtips, info over wonen, pasvormtips, sieraden-service en maatberekening.

Andere pluspunten:

  • gewaarborgde kwaliteit
  • uitgebreide collectie
  • nieuwste trends
Welke beoordeling geef je Wenz?
4 ster(ren) gebaseerd op 2 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Wenz gemakkelijk op volgende manier:

Per telefoon:
070 - 22 21 15 (€ 0,30/min) Wij beantwoorden uw vragen graag van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Bestellingen geplaatst bij Wenz worden geleverd door:

Op de webshop van Wenz kan je betalen met:

Meer kortingen en promoties

Lijken die leuke aanbiedingen jou wel wat? Wil je ook de volgende Wenz kortingscode ontvangen en op de hoogte blijven van promoties van andere webshops? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg Promo-Code op Facebook. Zou houden wij je voortaan op de hoogte van alle leuke acties!