Wickey sale & kortingen

Geschreven door Sara V.
Wickey sale
Leuke kortingen in de sale hoek van speelparadijs Wickey waar je allerlei speeltoestellen terugvindt in korting! Meer info achter de groene knop!

Korting bij Wickey

Wickey is een online speelgoedwinkel waar je speeltoestellen, schommels, zandbakken, speelhuisjes, zandbakken, kabelbanen en veel meer terugvindt. Je kan in de Wickey sale hoek heel wat speelgoedtoestellen terugvinden aan lage prijzen! De kortingen gaan er van 30% tot maar liefst 50%! Zeker de moeite dus om eens een kijkje te gaan nemen!

Indien wij op de hoogte zijn van lopende promoties, dan voegen we ze toe aan deze pagina zodat jij daar meteen kan van genieten!

Wickey: de speeltorenfabriek

Het verhaal van Wickey start begin de jaren 90 wanneer Guido Goyen de eerste zelf ontwikkelde speeltoren verkoopt. Tien jaar later werd er gestart met het online verkopen van het speelgoed en in 2009 opende Wickey de deuren. Kinderbedden, schommels, speelhuisjes, kabelbanen, picknicktafels, glijbanen, touwladder, klimstenen, ... In de speeltoestellenwebshop van Wickey vind je alles terug waar de kinderharten sneller van gaan slaan! De pretlichtjes in de ogen van onze kinderen doen ons smelten en dus neus je maar beter eens rond in de webshop van Wickey! De houten klimtorens, speelhuizen, schommels en zandbakken zijn van hoogstaande kwaliteit. Wereldwijd staat er in meer dan 500 000 tuinen speelgoed van Wickey.

Voordelen:

  • Professionele productie
  • Op veiligheid geteste kwaliteit
  • Snelle levering
  • Makkelijke betaling online
  • Veel kortingen op de Wickey sale pagina

Contacteer de medewerkers van gemakkelijk op volgende manier:

0800 26 00 0
Of stuur een mail via het online contactformulier

Meer kortingen en promoties

Wil je blijven genieten van de Wickey sale acties? Zou je ook graag op de hoogte blijven van de nieuwste kortingen bij andere grote webshops? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Promo-Code en blijf zo iedere week op de hoogte van de nieuwste promoties uit Promo-Codeland!