Wimdu vouchercode & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Wimdu vouchercode

Zoek nu een leuke en unieke verblijfplaats op Wimdu.be, geef je vakantie een authentieke invulling!
 
 
 

Wimdu, beter dan een hotel

Onder het motto ‘Beter dan een hotel’ zet Wimdu zich in de reiswereld. Op hun online platform bieden ze een breed assortiment aan privé accommodaties. Hun aanbod bestaat uit meer dan 235.000 verschillende accommodaties. Gaande van penthouses in New York tot vakantiehuizen in Spanje, tot leuke studios in grote steden zoals Amsterdam en Parijs. Alle acco’s worden gespreid over meer dan 100 landen. Dus waar je ook wil gaan op Wimdu.be vind je zeker een leuke en unieke verblijfplaats.

Hun doel is mensen een authentieke reiservaring aan te bieden. Door wereldwijd leuke accommodaties aan te bieden slagen ze hier zeer goed in.

Wimdu.be is een leuk en slim alternatief voor hotels.

voucher code wimdu

Korting met een kortingscode

Regelmatig ontvangen wij (exclusieve) kortingscodes van Wimdu. Met zo een code wordt je vakantie alleen maar mooier. Maar hoe moet je deze Wimdu vouchercode nu activeren?

Zoek eerst de gewenste accommodatie en de gewenste data. Op de overzichtspagina van je reservatie heb je de mogelijkheid om de kortingscode in te vullen. Plak je Wimdu voucher code en pas de code toe.

Wimdu vouchercode
Pas je Wimdu vouchercode toe

Wees de eerste en ontvang korting

Je wil als eerste een nieuwe Wimdu vouchercode ontvangen? Voeg Promo-Code.be dan toe aan je favorieten of schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis zo geen enkele kortingscode.