Windows 8 kopen & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Windows 8 kopen

Windows 8 kopen kan je vanaf 24 oktober. De beste manier is deze te kopen vanaf 28 oktober hier bij Microsoft zelf want dan kan je die voor de helft van de prijs legaal downloaden. Dus je hoeft je huis niet uit, bespaart het milieu en ja kan onmiddellijk aan de slag!

Korting op windows 8

Wil je Windows 8 aankopen maar je vindt het nogal duur? Wel kopen via de Microsoft store kan een pak verschil zijn, zeker als je de licentie en software download dan krijg je 50% korting! Online Windows 8 kopen is extra voordelig!

De startmenu in Windows 8 zijn nu grote vakken.

Koop nu Windows 8, download en krijg 50% korting

Windows 8 heruitgevonden

Door de concurrentie voelt Microsoft de laatste jaren dat de druk hoger wordt. Zeker door het groei succes van Apple. Maar daar hebben ze nu alles aan gedaan om toch de grootste op de markt te blijven.
Door de “Metro stijl” geeft Microsoft Windows weer een complete nieuwe wending aan zijn producten. Alles is herschreven en heruitgevonden. Deze Windows zou evenveel verschil zijn als tussen Windows 3.5 en Windows 98! Zo is de start menu in een soort vakken systeem geplaatst. Dus geen icoontjes meer, en deze vakken zijn niet statisch. Zo kan je het weerbericht zien zonder dat je het programma moet opendoen. Dus eigenlijk werkt alles als een soort widget.

Ook kan je nu alles opslaan in de Microsoft Cloud. Zo blijven al je instellingen van je mails, facebook, je internet favorieten enz opgeslagen op een server. En mocht er iets gebeuren met je PC, dan kan je altijd deze weer met een klik ophalen.

Windows Store

De windows store, demo's en aankopen zijn overzichtelijk te bekijken

Programma's kopen en testen is nu veel gemakkelijker

Net als de iPhone Appstore is er bij Microsoft nu de Windows Store. Dus programma’s kan je nu direct kopen op een groot platform in plaats van naar de winkel te moeten rijden. Er is zelfs een soort demo systeem, waardoor je eerst je programma’s kan testen. Zo ben je altijd zeker of je het juiste programma aankoopt!

Conclusie

Windows 8 zal de komende jaren erg snel in trek komen, we gaan vandaag een nieuw PC tijdperk in.
Wil je Windows 8 kopen met een stevige korting ? Koop deze dan legaal bij Microsoft op deze pagina aan!

Koop vandaag nog Windows 8

Ontvang korting op Windows 8

[starreview tpl=16]