Wunderland Kalkar actiecode & kortingen

Geschreven door Judith Van Hoorde.
Wunderland Kalkar actiecode

Wunderland Kalkar is een hotel-, vergader- en vrijetijdscentrum in het Duitse Kalkar. Soms hebben wij voor dit leuke park een actiecode die je via de oranje knop kan ontdekken.
 

Korting bij Wunderland Kalkar

All inclusive hotel, familiepark, partycentrum en vergadercentrum. Alles in één. Dat vind je bij Wunderland Kalkar. Met de familie genieten in de wildwaterbaan? Met vrienden eens goed gaan feesten of met collega’s een originele vergaring plannen? Je kan het allemaal doen bij Wunderland Kalkar en dat aan leuke prijzen. En soms gooien wij daar nog een Wunderland Kalkar actiecode bovenop.

De code kan je op volgende manier valideren:

  • Kies jouw formule op de website van Wunderland Kalkar
  • Klik op ‘Reserveren’ als je tevreden bent met jouw keuze
  • Geef in met hoeveel personen je bent en klik op ‘uw gegevens’ als je klaar bent
  • Nu kan je inloggen of kiezen om te boeken zonder account, klik op ‘doorgaan’ als je uw keuze gemaakt hebt
  • Onder al jouw gegevens kan je nu de Wunderland Kalkar actiecode ingeven

Actiecode Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar: een wonderbaarlijk park

Uit de voormalige kerncentrale “Schnelle Brüter” is Wunderland Kalkar ontstaan. Nederlander Hennie van der Most kocht de centrale op en heeft het omgebouwd tot wat Wunderland Kalkar vandaga is: een hotel-,vergader- en vrijetijdscentrum. Dat centrum bevindt zich in een mooi kader van aangelegde tuinen, sfeervolle restaurants en vijverpartijen.

Op het domein van Wunderland Kalkar vind je hotelkamers, restaurants, kroegen, een familiepark en Adventure Plaza, het outdoorcentrum. Zowel met familie, vrienden als met zakenpartners kan je in het park terecht.

Meer kortingscodes en leuke promoties

Hebben wij je kunnen overtuigen van het leuke hotel- en attractiepark en ontvang je graag eens een Wunderland Kalkar actiecode? Of ontvang je graag andere kortingen of promoties? Voeg Promo-Code dan toe aan jouw favorieten en volg ons op Facebook. Wij houden jou dan op de hoogte van de laatste kortingcodes en acties.