YC Jewels discount code & kortingen

Geschreven door Sara V.
YC Jewels discount code
Ontdek hier de unieke juwelencollectie van Yolanthe Cabau: bestel online de mooiste oorbellen, armbanden, kettingen en ringen! Meer info achter de groene knop!

Korting bij YC Jewels

Bestel de mooiste armbanden, oorbellen, ringen en kettingen bij Yolanthe Cabau Jewellery. Het Nederlands-Spaanse model richtte in 2013 haar eigen juwelenlijn op en die collectie kan je nu online bestellen. Af en toe kan je er genieten van een YC jewels discount code waarmee je kan genieten van een extra korting op je aankopen. Indien wij zo’n code ontvangen, dan voegen we ze meteen toe aan deze pagina.

Wat moet je doen om van deze YC Jewels discount code te genieten?

  • Ga naar de webshop via de groene knop
  • Kies er de juwelen die je wilt bestellen
  • Voeg ze toe aan je winkelmandje
  • Daar kan je de YC jewels discount code invoeren en valideren

yc-jewels-discount-code

JC Jewels: minimalistische juwelen

Yolanthe Cabau - het Nederlands-Spaanse model, actrice, ontwerpster en tv-presentatrice - creëerde en richtte in 2013 haar eigen juwelenlijn op. Op die manier kon ze haar eigen creativiteit en liefde voor designeraccessoires kwijt in een hele reeks armbanden, kettingen, oorbellen en ringen. De trendy juwelen bestaan uit verschillende materialen: metaal, brons, glas en acetaat. Haar inspiratie haalt ze van Ibiza, Amsterdam, Istanbul en andere grote steden die ze regelmatig bezoekt.

Andere info over YC Jewels:

  • retourneren mogelijk binnen de 14 dagen
  • unieke juwelencollectie
Welke beoordeling geef je YC Jewels?
4 ster(ren) gebaseerd op 1 stem(men)

Contacteer de medewerkers van YC Jewels gemakkelijk op volgende manier:

T: +31 478 514200
E: yc@vortum.nl

Op de webshop van YC Jewels kan je betalen met:

Meer promoties en kortingen

Wil je blijven genieten van deze JC Jewels discount code? Zou je ook graag codes ontvangen van andere shops? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Promo-Code en volg ons via Facebook. Zo blijf je steeds op de hoogte van alle promoties en kortingen uit Promo-Codeland!