Yumeko kortingscode & kortingen

Geschreven door Matthias.
Yumeko kortingscode
Bij Yumeko kun je verschillende textielproducten kopen voor je bad- of slaapkamer. Ontdek hun volledig en kwalitatief aanbod achter de groene knop!

Promoties bij Yumeko

Slaap je de laatste tijd niet zo vast als vroeger? ’s Ochtends last van een stijve rug? Dan is het waarschijnlijk tijd om jouw matras te vervangen. Bij Yumeko kun je terecht voor verschillende textieluitvoeringen. Van badmatten over comfortabele, knusse badjassen tot ultrazachte handdoeken, voor elk textielproduct is er een ruime keuze. Voor Yumeko is het een prioriteit om te werken met fair trade en biologische materialen. Je kunt er bovendien regelmatig genieten van een Yumeko kortingscode. Zo kun je jouw favoriete matras aan de scherpste – en een bovendien eerlijke – prijs kopen. Deze pagina in de gaten houden, is dus van groot belang!

Wat moet je doen om van deze code te genieten?

  • Surf naar de website
  • Kies je favoriete textielproduct
  • Voeg het toe aan je winkelmand
  • Gebruik jouw kortingscode
  • Geniet nu van je korting!

Yumeko kortingscode

Yumeko, waar fair trade belangrijk is

Yumeko is door 2 mannen in 2010 in het leven geroepen. Zij zochten naar meer duurzaamheid in zowel hun persoonlijk als hun bedrijfsleven. Alle producten die het bedrijf aanbiedt, worden speciaal voor hen door vakmensen gemaakt in menswaardige omstandigheden. Zelfs in Peru worden hun producten gemaakt op een duurzame manier én aan een eerlijke prijs. Yumeko is ervan overtuigd dat bedrijven en klanten het beginpunt kunnen zijn voor positieve maatschappelijke veranderingen. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de mogelijke verandering. Een andere troef is de gratis en snelle verzending van hun producten. Als je voor 20u00 besteld hebt, dan mag je jouw bestelling de volgende dag thuis verwachten!

Welke beoordeling geef je Yumeko?
4.5 ster(ren) gebaseerd op 1 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Yumeko gemakkelijk op volgende manier:

Tel: 020 754 91 22
E-mail: klantenservice@yumeko.be

Bestellingen geplaatst bij Yumeko worden geleverd door:

Op de webshop van Yumeko kan je betalen met:

Meer promoties en kortingen

Wil je de volgende Yumeko kortingscode niet missen? Wil je ook kortingen van andere shops ontvangen? Volg Promo-Code dan zeker op Facebook en schrijf je in op de nieuwsbrief van Promo-Code. Zo blijf je iedere week op de hoogte van de laatste nieuwe promoties en aanbiedingen uit Promo-Codeland.