Zwembadstore kortingscode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Zwembadstore kortingscode

Wat is er plezanter dan bij mooi weer te vertoeven in het zwembad? Zwembadstore.be zorgt voor de afkoeling! Neem gauw een kijkje in hun outlet en ontdek kortingen tot -40%.
 
 

Korting bij Zwembadstore

Geniet van extra kortingen bij Zwembadstore door de Zwembadstore kortingscode te vermelden tijdens je aankoop.

Hoe kan je genieten van deze kortingscode? Selecteer de gewenste artikelen en plaats ze in je winkelmandje. Alvorens te betalen heb je de mogelijkheid om de Zwembadstore kortingscode toe te voegen. Plak ze in het actiecode veld en druk hierna op ‘Coupon gebruiken’. De code wordt meteen toegepast op het totale bedrag.

kortingscode zwembadstore

Zwembadstore: vind je zwembad op maat

Vind bij Zwembadstore.be jouw ideale zwembad met bijhorende accessoires: pompen, afdekzeilen, trappen, producten voor onderhoud en nog veel meer. Indien je bestelling duurder is dan 20 euro, dan levert Zwembadstore ze zelfs helemaal gratis af, op voorwaarde dat ze in 1 keer verzonden kan worden. Hier nog enkele voordelen op een rijtje:

  • Ruim aanbod
  • Eigen plaatsingsdienst
  • Levering binnen 1 à 2 werkdagen
  • Test de producten in het Fundoo Village (Gent)

Ben je er nog niet helemaal uit? Het team van Zwembadvillage.be helpt je graag verder. Bekijk de website voor veelgestelde vragen of je kan ook altijd contact opnemen met de klantendienst.

Wees de eerste bij andere promoties

Wil je er als de snelste bij zijn om van de Zwembadstore kortingscode te genieten? Voeg Promo-Code.be dan toe aan je favorieten en schrijf je in op de nieuwsbrief. Wij verwittigen je van zodra er interessante kortingen en promoties zijn.